Our shops

Alle Qualitalia winkels en andere verkooppunten onderscheiden zich door kennis en kwaliteit. Vakkundig personeel en authentieke Italiaanse specialiteiten. Qualitalia heeft geen Italiaanse vlaggetjes en bekende merken nodig om een Italië gevoel op te wekken. Al onze specialiteiten hebben een verhaal... kom en proef het ware Italië!

Qualitalia wil graag de consument het ware Italië laten ontdekken. Wij selecteren alle specialiteiten op hun afkomst en authenticiteit. Ze zijn streekverbonden, kleinschalig geproduceerd door kleine bedrijven. Uitsluitend producenten, vaak kleine familie bedrijven, die al generaties lang in een bepaalde streek hun specialiteiten maken voor de plaatselijke consument.

Onze ondernemers, personeel en partners zijn allemaal vakkundige mensen. Wij organiseren regelmatig workshops en trainingen om al onze medewerkers steeds meer op te leiden. Wij werken samen met de Vakschool Rijn IJssel uit Wageningen. Wij zijn een van de initiator en partners van de Academia Barilla Nederland, die binnen de Vakschool Rijn IJssel in juni 2013 is opgericht.

Onze verkooppunten bieden authentieke Italiaanse specialiteiten door vakkundig en gemotiveerd personeel.

De verkooppunten van Qualitalia zijn voornamelijk delicatessen- en traiteur winkels. Maar binnen de groep zijn er ook Italiaanse Espressobars, Winebars, Restaurant en Pizzeria aangesloten aan Qualitalia.

Het Italiaanse winkel en traiteur concept van Qualitalia is vastgesteld in een Soft Franchise concept. De Qualitalia winkels in franchising vormen de kern van alle verkooppunten.

Een erkende Qualitalia winkel betekent dat de onderneming, de ondernemer en de aangeboden producten voldoen aan een serie criteria die de kwaliteit en de authenticiteit waarborgen.

De Italiaanse uitstraling wordt niet bereikt door vlaggen en merknamen, maar door kennis en producten die een verhaal hebben: het ware Italië!

Our official stores

That's Amore

La Vita è Bella

La Zia Maria

Osteria Sala Federico

Viola Espressobar

Viola Bakery

Viola Coffeeshop

Other Qual Italia stores

- Caffe Booon, Rotterdam 

- Cotto & Mangiato, Schiedam 

- Casa Caminita, Ouderkerk aan de Ijssel 

- Grapes & Olives, Den Haag 

- Dolce Amaro, Delft 

- Delissimo, Rosmalen 

- Da Silvano, Vlissingen

- Da Silvano, Middelburg