Qualitalia

Emporio

At the moment Qualitalia owns three official Qualitalia Emporio stores. These three concepts are a great example of our Qualitalia quality where we show the real authentic Italian gastronomy where Qualitalia stands for.

IL Tartufo

Delft

Il Tartufo is een unieke Italiaanse delicatessenwinkel, traiteur en osteria in één. Hier promoten wij al sinds 2000 het authentieke en ware Italië. Naast een winkel en osteria, kun je dagelijks eten bij ons bestellen én kunnen wij caterings op maat aanbieden met de lekkerste Italiaanse gerechten. 

Wij zijn een familiebedrijf die dagelijks vol passie en liefde in de winkel staan om jullie het waren Italië te laten proeven en ervaren. De deur staat altijd voor jullie open, dus kom zeker gezellig langs!

Il Limone

Breda

Il Limone is een unieke Italiaanse delicatessenwinkel, traiteur en osteria in één! Gelegen in de mooiste winkelstraat van Breda, de Wilhelminastraat. Il Limone is geopend sinds november 2023.

Il Limone is een geblurred concept, dat betekent dat het dus een winkel en osteria in één is. Je kunt hier de beste Italiaanse delicatessen kopen maar je kan ook zitten voor een heerlijke lunch en diner.

Il Limone heeft een zeer uitgebreid assortiment. Bij ons vind je de allerbeste delicatessen uit heel Italië. Deze producten zijn afkomstig van kleine en unieke familiebedrijven. Dit zijn bedrijven die Fabio met 35 jaar ervaring, persoonlijk heeft geselecteerd. Dit assortiment is ontzettend breed en bestaat uit onder andere vleeswaren, kazen, antipasti, gedroogde pasta’s, pastasauzen, wijnen en zoetwaren. Wij hebben de allerbeste proscuitto di parma, de allerbeste parmigiano reggiano dop en vele unieke wijnen.

La Vita è Bella

Rotterdam

La Vita è Bella is een Italiaanse delicatessenwinkel en traiteur in een. Gelegen in het prachtige Kralingen, Rotterdam. Hier ben je welkom voor de allerlekkerste vleeswaren, kazen en maaltijden.

Davide en Silvia staan dagelijks klaar met de Italiaanse gastvrijheid. Afkomstig uit Rome dus hier vind je ook de beroemde Supplì van Davide, Porchetta uit Rome maar ook verse Siciliaanse cannoli. Verder biedt La Vita è Bella ook cateringservices aan. Denk aan prachtige antipasti planken en ovengerechten zoals Lasagna Bolognese. 

Een feestje om te komen, dus ben je in Rotterdam? Een must visit.

Questions?

Ask us anything